golf-otocec@terme-krka.si
Facebook Instagram
Nazaj na prvo stran

E-obvestila

Za vas pripravljamo elektronske novice, ki jih lahko pošiljamo tudi na vaš elektronski naslov.

 

Če želite biti na tekočem z dogajanjem na Golf Gradu Otočec, vas prosimo, da nam ga posredujete na ....

 

V primeru, da e-novic ne želite več sprejemati, se lahko s tem obrazcem tudi odjavite.

 

Podatke bomo uporabili izključno za pošiljanje naših e-novic in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Soglasje je izdano za naslednji namen obdelave osebnih podatkov:

Varstvo osebnih podatkov in vaše pravice

Radi bi vas obvestili, da je upravljavec zgoraj navedenih osebnih podatkov, ki ste se jih odločili deliti z nami, družba Terme Krka, d. o. o., Novo mesto, Novi trg 1, 8000 Novo mesto. Vaše podatke bomo uporabljali le za označene namene.

Družba Terme Krka, d. o. o., Novo mesto obdeluje vaše osebne podatke skladno s politiko zasebnosti, ki določa način in pogoje obdelave in je objavljena na spletni strani www.terme-krka.com.

Če obvestil o novostih in aktualnih vsebinah Term Krka ne želite več prejemati, lahko to kadar koli sporočite na naslov Terme Krka, d. o. o., Novo mesto, Novi trg 1, 8000 Novo mesto ali na elektronski naslov ....

Vaše pravice
Vedno imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov in do popravka teh podatkov, zahtevate lahko omejitev obdelave, osebne podatke lahko prenesete drugam ali prekličete svojo privolitev, zahtevate lahko, da vaše osebne podatke izbrišemo. Vašo zahtevo pošljete na elektronski naslov dataprotection.officer.TK@terme-krka.si. Varstvo, obdelovanje in hramba osebnih podatkov so zagotovljeni po veljavni evropski in slovenski zakonodaji o varstvu osebnih podatkov.

Če menite, da naša obdelava krši veljavno zakonodajo, imate pravico do pritožbe pri nadzornem organu, to je Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke obdelali tako, da bo z ustreznimi ukrepi zagotovljena ustrezna varnost, vključno z zaščito pred nedovoljeno ali nezakonito obdelavo in nenamerno izgubo podatkov.