Visual 1
Visual 2
Visual 3
Visual 4
Visual 5
Rezervacija

Terme Krka uresničujejo svojo zavezo dobremu življenju z roko v roki z naravnimi lepotami Slovenije. Dolenjska privlači z mehkimi griči nad sanjavo Krko. Bela krajina vabi med bele breze ob topli Kopli. Obala vrača moči s sredozemsko naravo, solinarsko tradicijo v krajinskem parku Strunjan in posebnostmi slovenske Istre.

 

Ko si privoščite razkošje izbranega hotela, se vam Slovenija razkrije kot dežela mnogoterih možnosti.

 

Izberite udobje po svoje ... Živite zdravo življenje ...

 

Hotel Grad Otočec*****

 

Hotel Šport**** Otočec

 

Šmarješke Toplice

 

Hotel Krka****

 

Dolenjske Toplice

 

Talaso Strujnan

 

 

Čudovita dolenjska pokrajina s številnimi pohodniškimi in kolesarskimi potmi in zanimivimi izletniškimi točkami vas vabi, da jo raziščete. Za vas smo pripravili odlične predloge za aktivni oddih v objemu narave in tudi v naših hotelih. Primerno za rekreativne športnike in za profesionalce, z idnividualno ali skupino vadbo, z bazeni s termalno vodo. V Termah Krka vam ne bo dolgčas.

 

  

Več si lahko preberete na spletni strani www.terme-krka.si

 

 

Restavracija Grad Otočec

Grad na otočku sredi reke.... Kulinarični sladokusci ga ne morejo zgrešiti, saj je grajska restavracija znana po kreativnosti in kompleksnosti jedi, po svežih sestavinah in okusih, v katerih se prepletajo sodobni kulinarični trendi ter etnološke posebnosti in tradicija dolenjske pokrajine, odlična postrežba in individualen pristop. Grajska restavracija z ekipo kuharskega mojstra Dejana Pavliča je tudi članica Chaîne des Rôtisseurs, združenja za umetnost kuhanja, kulturo pitja vina in druženja za pogrnjeno mizo. 

 

Odprto:

vsak dan od 7.00 do 22.00

Rezervacije:

07/38-48-901

...

Rezervacija

Igrišče

Golf igrišče