golf-otocec@terme-krka.si
Facebook Instagram
Nazaj na novice

NOVO: 19 | Country house & Bistro s čudovitim razgledom

Na 75 hektarjih zelenic otoškega igrišča za golf, ki se razprostira v neposredni bližini Gradu Otočec, atraktivne dolenjske graščine na rečnem otoku, smo v letu 2019 veliko energije vlagali v prenovo infrastrukture, prizadevali pa smo si tudi za še večjo prepoznavnost med domačimi in tujimi golfskimi navdušenci in pestrost spremljevalne lokalne ponudbe.
 
 
 
 
 
Z začetkom golfske sezone 2020 smo na mestu nekdanjega starega skednja ob gradu Struga za golfiste in druge goste odprli nov objekt z recepcijo, trgovinico z golf opremo, bistrojem in prostorom za druženje. 
 
 
 
 
 
 
Gre za lično arhitekturno rešitev, vpeto v naravno okolje, z veliko steklenimi površinami, ki omogočajo gostom širok pogled na atraktivno igrišče. Lesena terasa nove golfske hiše že pridobiva naziv naj lokacija z razgledom na dolenjske griče. Dodatno pa je z nje zanimiv tudi pogled na zelenico zadnje, 18. luknje, na kateri bodo izkušeni golfisti z dobrimi udarci navduševali opazovalce.
 
 
Podeželska hiša Gradu Otočec z domačo dolenjsko kulinarično ponudbo bo tako namenjena ne le golfistom temveč tudi in predvsem gostom gradu in drugim obiskovalcem.
 
 
 
 
 
 
 
Otoškim gostom bomo tudi v prihajajoči sezoni ponudili zanimive dogodke in turnirje, ki jih bomo povezali s kulinarično ponudbo Gradu Otočec. Uživali bodo lahko v lepi dolenjski naravi in v za igro optimalnih razmerah. In ker je Otočec kot destinacija pravi mozaik doživetij, bodo lahko na svoj račun prišli tudi vsi ostali. Na Otočcu imamo namreč tudi termalno vodo, ujeto v atraktiven bazen Hotela Šport, manjši sprostitveni center s savnami in prostori za počitek, sobe s športnim pridihom, pustolovski park, mrežo urejenih kolesarskih poti, odlično kulinariko in še mnogo drugega.