golf-otocec@terme-krka.si
Facebook Instagram
Nazaj na novice

Golf novice - november 2020

Spoštovani golfisti,

uradna sezona se sicer bliža koncu, a namenjeni so nam tudi še lepi dnevi, zato vas vabimo, da jih izkoristite za igro golfa. Igrišče je odprto od 10. do 15. ure, vadbišče od 10. do 14. ure, vsak dan, potrebna pa je rezervacija štartnega časa na telefonski številki 041 304 444 ali e-naslovu ....

Zimska sezona Golfa Grad Otočec 2020/21
Na našem igrišču se zimska sezona začne uradno 16. novembra. Od takrat bo odprtih le drugih 9 lukenj, a če bo stanje igrišča primerno, bo mogoče igrati na vseh 18 lukenj.

Cenik:

  • Zimska igralnina znaša 20,00 EUR in omogoča igro na 9. ali 18. luknjah - kadarkoli v tednu
  • Za imetnike neomejenih in zakonskih letnih kart je igra vključena v letno karto
  • Za imetnike tedenskih letnih kart je doplačilo le za igro ob vikendih – 5 EUR.
  • Za imetnike letnih kart z doplačilom je doplačilo 5 EUR ne glede na dan v tednu.


V zimskem obdobju bodo uradne ure recepcije od 10. do 13. ure. Obvezne bodo rezervacije po e-pošti, na naslov ..., ali po telefonu, številka 041 304 444, kjer bomo dosegljivi tudi za več informacij.

Liga Term Krka
Že zdaj se zahvaljujemo vsem, ki ste ob četrtkih sodelovali v ligi Term Krka, kajti zaradi trenutnega izrednega stanja žal ni mogoče, da bi izpeljali še načrtovan dodatni krog. Zaradi razmer smo se odločili, da bomo vsem udeležencem upoštevali najboljša 4 kola (od 5 odigranih), zmagovalca lige pa razglasili le preko spleta.

Tako razglašamo letošnja zmagovalca poletne lige Term Krka:

  • zmagovalec po neto rezultatih, ki prejme glavno nagrado – nočitev z zajtrkom v hotelu Balnea **** Superior v Dolenjskih Toplicah – je Janko Zupančič,
  • zmagovalec po bruto rezultatih, ki prejme za nagrado večerjo v restavraciji hotela Grad Otočec za 2 osebi, pa Šemso Šehič.

Čestitamo.

Dela v okolici
Zaradi prenove na območju gradu Struga je tam do preklica mogoče parkirati le na peščenem parkirišču za gradom. Hvala za razumevanje.

Cenik za sezono 2021 
Na spletu so že objavljene cene za prihodnjo sezono, pa tudi vloga za nakup letne karte in za najem prostorov za shranjevanje opreme za golf. Več informacij najdete tukaj.
 
Golf Grad Otočec, Grajska cesta 2, 8222 Otočec
T:  041 30 44 44
E:  ... www.golf-otocec.si