Visual 1
Visual 2
Visual 3
Visual 4
Visual 5
Rezervacija

Spoznaj golf

 

Golf se je od svojih začetkov nepričakovano razširil in danes predstavlja s 70 milijoni organiziranih igralcev najmnožičnejši individualni šport na svetu. Golf je igra, ki nedvomno sodi v kategorijo športov, katerim skupno izhodišče je narava. Prav v tem gre verjetno iskati njegovo vse večjo popularnost. Slovenija je majhna dežela, ki na razmeroma majhnem ozemlju ponuja izjemno pokrajinsko raznolikost ter bogato naravno in kulturno dediščino. 

 

Čeprav so slovenska igrišča v večini razmeroma nova, pa vseeno pritegnejo igralca s svojo lepoto in zanimivostjo. Torej počasi le postajamo dežela golfa. 

 

Zakaj golf?

 

Zamislite si šport, ki ga lahko igrate od malih nog pa do jeseni življenja. Temu dodajte odlično družabno in družinsko izkušnjo, z možnostjo tekmovalne igre. Nadaljujte s prijetnim okoljem, ki ponuja fizično aktivnost v naravi. Vse to družuje en šport. 
Šport, ki ne glede na vaše  sposobnosti zagotavlja navdušenje in zabavo, ta šport je … GOLF.

 

Golf je izjemno primeren šport tudi za otroke, čeprav se nekaterim zdi, da je preveč statičen in dolgočasen. Vendar pa to ne drži, saj otroke ob pravilni predstavitvi izjemno pritegne.

 

Golf je edinstven šport v tem, da temelji na temeljnih človeških vrednotah. Med igro se naši otroci učijo spoštovati drug drugega, spoštovati naravo, sprejeti usodo slabo odbite žogice, zanašati se nase in na svoje odločitve, kako odigrati posamezni udarec, in še najbolj, kako ohranjati poštenost glede kaznovanja samega sebe ob kršitvi pravil in tako postati pokončni ljudje.

 

Vprašanje, ki si ga verjetno zastavi vsak: 

 

Zakaj bi izbral golf kot šport?

 

- ker je gibanje v naravi;
- ker nudi telesno in duševno sprostitev;
- ker sem pri igri odvisen le od sebe, a sem vseeno s svojimi prijatelji, družino, znanci;
- ker je igra, pri kateri sklenemo največ novih poznanstev;
- ker mi igra s svojimi pravili pokaže kako naj spoštujem naravo, svoje soigralce in igro samo;
- ker je šport, primeren za vsa življenjska obdobja;
- ker povečuje samozavest in sposobnost pozitivnega razmišljanja;
- ker povečuje sposobnost koncentracije.

 


Izkoristite enkratno priložnost in se nam pridružite. V letu 2016 smo se odločili, da vsem,  ki si želijo v svet golfa, ponudimo enostavno, prijazno in cenovno ugodeno priložnost, da  spozante osnove golf igre in v nadaljevanju skozi včlanitve v slovenske golf klube pridobite pravico igranja na slovenskih golf igriščih, v nadaljevanju pa skozi igro tudi do osebnega hendikepa, ki vam omogoča enakovredno igranje na turnirjih v razmerju do najboljših golfistov.

 

Vabljeni v svet zelenih užitkov!

 

Prijava:

Golf Grad Otočec

Grajska cesta 2, 8222 Otočec

M: +386 41 304 444

E: ...

 

Rezervacija

Igrišče

Golf igrišče